Bliver glaslimen "sort" efter lang tid? Lær dig en "lille metode" til at gøre glaslimen så ren som ny!

Update:08-10-2022
Badeværelset er et særligt sted i hjemmet og bruges hver dag. Derfor er rengøring af badeværelset blevet vigtigere. Generelt, når man indretter et badeværelse, er glaslim uundværlig, især når man installerer toiletter, vil nogle blive brugt. Efter brug af glaslimen vil den dog blive mere snavset og gradvist blive sort efter kort tid. Det vil se meget beskidt ud. Efter at glaslimen er blevet snavset og sort, er det svært at rengøre det. Det ser ikke kun grimt ud, men også irriterende. Bliver glaslimen "sort" efter lang tid? Lær dig en "lille metode" til at gøre glaslimen så ren som ny!
Da badeværelset er relativt fugtigt, vil glaslimen, hvis den ikke bliver rengjort, ikke kun blive sort, men også muggen, hvilket vil avle en masse bakterier, som kan forårsage visse skader på kroppen. Rengøring af glaslimen er mere besværlig, og det er umuligt at fjerne det og dekorere det igen. Hvis du vil rense glaslimen, er der faktisk visse metoder, og det er nemt og enkelt.
Når du renser glaslimen, skal du først bruge det elektriske desinfektionsmiddel til at eftervaske glaslimen, og derefter børste det med en børste, så pletterne på den kan fjernes. For de pletter, der ikke kan fjernes efter børstning, kan det kun skrabes af med et blad. Men efter at have skrabet det af, er det bedst at bruge noget glaslim til at sy for at undgå vandlækage. Efter denne behandling er glaslimen som en ny børste, meget ren.
Det er bedst at bruge anti-korrosionsmateriale til glaslimen, der efterfyldes, så den bliver mere holdbar. For anti-korrosionsglaslim, når du vælger, er det bedst ikke at være billig, køb dem uden kvalitetssikring, for at forhindre meldug og kort levetid i fremtiden. Badeværelset er et særligt sted i hjemmet, så når du skal indrette, skal du stadig være opmærksom, så du ikke får sådanne problemer, når du bruger det senere.
acrylicleasinder.com