Forskellen mellem akryllyspanel og akrylmatplade

Update:03-12-2021
Akryl/akryl (plexiglas) paneler er generelt opdelt i akryl lyspaneler og akryl frostede paneler fra overfladebehandling af materialer. Materialerne er de samme, men overfladeeffekterne af panelerne er forskellige. Så vil redaktøren af ​​Shenmei Acrylic Board forklare dig, hvad der er forskellen mellem akryllyspanel og akrylmatplade!
Akryl lyspanel refererer naturligvis til en meget lys, glat og flad effekt. Høj gennemsigtighed, høj lysstyrke og ingen bobler er de grundlæggende kvalitetskrav til blank akryl. Uanset hvor tyndt eller tykt materialet er, kan det opfylde sådanne kvalitetskrav. Dette er grunden til, at mange high-end modemærker er i indkøbscentre. Terminaldisplayet vil bruge meget tykt blank akrylmateriale.
Mat overfladeakryl, også kendt som frostet overfladeakryl, sammenlignet med blank overfladeakryl, som navnet antyder, har produktets overflade en frostet effekt, og produktets overfladekarakteristika er uigennemsigtige fra et materialesynspunkt. Den største fordel ved mat akryl er, at når akrylmaterialet tages i hånden, er det ikke nemt at efterlade fingermærker på overfladen af ​​materialet, hvilket garanterer renheden af ​​produktets overflade under brug. Og når materialet vises og placeres i det stærke belysningsmiljø i indkøbscentre, udstillingshaller og skranker, vil det på grund af den matte effekt af materialeoverfladen, selvom det bestråles i et stærkt lysmiljø, ikke forårsage overfladen af materialet til at reflektere lys, så kunderne stadig kan være klare i enhver vinkel Se hvad der vises på overfladen af ​​materialet.