Akryl er en type plast, der ofte bruges i stedet for glas

Update:30-12-2022
Akryl er en type plast, der ofte bruges i stedet for glas. Det giver flere fordele, herunder høj slagfasthed og en holdbar, vejrbestandig finish. Du kan finde et bredt udvalg af akrylplader i en række farver og tykkelser.
Til udendørs brug er polymethylmethacrylat et godt valg, da det giver fremragende optisk klarhed. Den kan termoformes, så den passer til en række forskellige former.
Akrylplader kan også males, så de matcher farven på dit design. Belægningen kan forbedre solreflektionsevne og anti-dugningsegenskaber. Ud over disse egenskaber har akrylplader fremragende modstandsdygtighed over for slid og UV-skader.
Klare akrylplader er også tilgængelige i en række forskellige størrelser. Kunder kan vælge mellem 4 tommer til 12 1/2 fod materiale i enten en blank eller mat finish. Disse ark er understøttet af en begrænset 10-års garanti.
Ekstruderet akryl er et omkostningseffektivt, holdbart materiale, der giver et klart udsyn. Sammenlignet med støbt akryl har ekstruderede plader bedre modstandsdygtighed over for fugt og ultraviolet lys, hvilket gør den ideel til drivhusglas.
Plexiglas, en type klar akrylplade, er også et populært valg. Dette er et stærkt, slagfast materiale, som er nemt at fremstille. Mens materialet ligner akryl, er plexiglas lettere at håndtere og mindre tilbøjelige til at gå i stykker. I modsætning til glas har plexiglas en tendens til at veje en brøkdel af, hvad en sammenlignelig størrelse glaspanel ville.
Farvet akryl er et populært valg, især til projekter, der kræver æstetik eller holdbarhed. Tilgængelig i tyve forskellige nuancer, kan du vælge fra en regnbue af muligheder for at opnå det perfekte look.
acrylicleasinder.com